Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Tak Ada Kena Mengena, Kenapa Kaitkan?"-Neelofa Bengang Dengan Caprice

22-7-2021 03:52 PM|Oleh: Saiful| Komen: 250

Baru sahaja berlangsung sesi Live selama lebih kurang sejam, Ustaz Ebit Lew dah jawab setiap persoalan yang ramai nak tahu.

Dalam sesi Live tersebut, Neelofa pun turut sertai bersama.


Foto: IG

Apa yang menarik perhatian adalah apabila Neelofa kata dia nak hubungi Caprice yang didakwa memandai-mandai melibatkan nama Neelofa dan keluarga termasuk ibunya.


IG Story Caprice via mStar

"Saya akan contact Caprice kenapa kaitkan nama orang yang tak terlibat?" soal Neelofa.



Neelofa juga menegaskan ini semua adalah tak betul.

"My mom tak ada kena mengena dengan cerita Caprice dan ustaz," tambahnya.

"Tak Ada Kena Mengena, Kenapa Kaitkan?"-Neelofa Bengang Dengan Caprice?

Apa lagi habislah kecoh.

Sebelum ini Caprice mendakwa yang Ebit mengeluarkan namanya dan Neelofa dari menyertai misi kemanusiaan ke Gaza.

Namun Ebit menjawab, "Dia tuduh saya ambil dokumen yang ada nama dia, Neelofa dan Haris. Dia mesej saya secara tiba-tiba. Saya hanya bersangka baik tapi dia berkeras.

“Saya tak pernah jumpa dia, Neelofa dan Harris untuk berbincang fasal isu Gaza. Dia kata mak Neelofa yang beritahu pada dia hal itu.

“Saya tak bawa lari dokumen, saya ikut saluran yang betul."

Sementara itu, antara komen netizen:

"Habis la caprice, kena gigit harimau menangis."

"Si cap tu betul betul nak attention yaa kenapa lah sampai macam ni sekali tindakan dia libatkan orang sana sini lepastu last last sendiri terciduk."

"Makin depressed lah kawan tu."

Okay kita nantikan pula cerita Neelofa vs Caprice lepas ni! -CARI




Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
7
0
0
Komen: 250
Komen

Previous : Ukuran Badan Che Ta Tak Berubah Dari 17 Tahun Lepas

Next       : Amin Idris Sekeluarga Positif Covid-19

Komen Terbaru

Quote OyenLemas 28-7-2021 11:10 PM
aneh aneh je si topi nasi ni

Lain-lain Komen

Quote haruslah 22-7-2021 03:54 PM
kepris ade kaitkan nama mak lopak ke?
Quote Mulotkoyak 22-7-2021 03:56 PM
Caprice ni sejenis akan memetik org xtentu pasal. Kwn jenis ni sgt berbahaya. Boleh berpecah org sekeliling. Nasib aku xsokong memane pun. Ak suke baca je. Sape same cm aku???
Quote katakauu 22-7-2021 03:57 PM
jahlop baru tahu ke nama dia terpalit? sbb baru nak bersuara~~~
Quote Shinichikudo 22-7-2021 03:58 PM
Dia tengok banyak orang bagi sokongan kat dewabit dan2 tu la ko nak mencapup jua..apasal x clearkan terus masa mula2 kepris petik nama ko tu? Yihh menyampah dedua ekor nihh
Quote Kadaisaku 22-7-2021 04:00 PM
Kepris drop the hints dulu ke ni?

Makin berlanjutan laaa ceritanya ni. Hehehe habislah jahlop dgn mama rimau
Quote Masukkeluar 22-7-2021 04:03 PM
haruslah replied at 22-7-2021 03:54 PM
kepris ade kaitkan nama mak lopak ke?

xde nya. dia sebut nama niqabis je. tp si ebit tu td ada tersebut nama mamazat ntah knp..haha lol.

yg psti caprice ni dr dulu lg suka si niqabis ni. katanya crush sejak zmn dewi remaja. hahahha. tak dpt niqabis in realiti, sebut nama pn jd la...lol.
Quote tunangku 22-7-2021 04:03 PM
katakauu replied at 22-7-2021 03:57 PM
jahlop baru tahu ke nama dia terpalit? sbb baru nak bersuara~~~

baca kat mstar. sbb ada Uel kata caprice sebut  Mak Lofa..
sbb ada mak mak kot hahaa

padahal laki dia pro nadir..
Quote Mary_jane 22-7-2021 04:04 PM
Wah2 senang cuci kaki kat situ.
Quote Fly_over 22-7-2021 04:05 PM
gimme moreeee
Quote rosannazmia 22-7-2021 04:06 PM
Boy! Bye! Geleng pala ngn topi …
Quote rosannazmia 22-7-2021 04:07 PM
Masukkeluar replied at 22-7-2021 04:03 PM
xde nya. dia sebut nama niqabis je. tp si ebit tu td ada tersebut nama mamazat ntah knp..haha lol. ...

Ms jah jd video gegirl topi awat tak try … mungkin ade peluang huhu
Quote MatDeghem 22-7-2021 04:08 PM
haruslah replied at 22-7-2021 03:54 PM
kepris ade kaitkan nama mak lopak ke?

“Saya tak pernah jumpa dia, Neelofa dan Harris untuk berbincang fasal isu Gaza. Dia kata mak Neelofa yang beritahu pada dia hal itu."


ini ebit lew kata...
Quote nakkomenjugak 22-7-2021 04:11 PM
muncit perut aku asyik minum tehhh.

tu laa topi.. nak jadik diplomat ni kena fikir panjang. lantak ko la. malas aku nak side sesapa. kelautttt.
Quote katakauu 22-7-2021 04:11 PM
MatDeghem replied at 22-7-2021 04:08 PM
“Saya tak pernah jumpa dia, Neelofa dan Harris untuk berbincang fasal isu Gaza. Dia kata mak Neel ...

die petik sana sini ehh...

Quote dua_chzy 22-7-2021 04:13 PM
Masukkeluar replied at 22-7-2021 04:03 PM
xde nya. dia sebut nama niqabis je. tp si ebit tu td ada tersebut nama mamazat ntah knp..haha lol. ...

Eh meka memang pernah kapel kejap kan?

So sekarang, Ebelit pulak dah fitnoh mamazat? Kahkah!
Quote Ferr_Remy 22-7-2021 04:15 PM
Edited by Ferr_Remy at 22-7-2021 04:17 PM

Rapat kan saf kih3. Topinasi ni poyo, dlu ape2 benda viral sbuk nak buat IG live panggil sana sini acah2 hang tu pendamai la blah3 smbil sibuk nasihat org dengan slang fake die. Kan da kena kifarah.
Quote Fly_over 22-7-2021 04:15 PM
Edited by Fly_over at 22-7-2021 04:17 PM

sanaz dgn lopak bekas ipar ni interprem cerita panas kekekeke
Quote haruslah 22-7-2021 04:16 PM
Masukkeluar replied at 22-7-2021 04:03 PM
xde nya. dia sebut nama niqabis je. tp si ebit tu td ada tersebut nama mamazat ntah knp..haha lol. ...

ooo kisah petik memetik la ni
byk jugak pelakon tambahan, pelakon sampingan
Quote sarah82 22-7-2021 04:17 PM
dua_chzy replied at 22-7-2021 04:13 PM
Eh meka memang pernah kapel kejap kan?

So sekarang, Ebelit pulak dah fitnoh mamazat? Kahkah!

Yg kelakarnya.. Dia buat report x mo bg si topi buat live.. Skrg dia buat live.. Tapi dengar pihak dia saja la..

Lihat semua komen(250)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top