Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Bekas Model Victoria Secret Dedah Sisi Gelap Dunia Glamour, Payudara Perlu 30A

4-7-2021 12:46 PM|Oleh: Cari-Azza| Komen: 62





"Coli ini bersaiz 30A, saya sekarang bersaiz 34B dan ianya lebih sihat."

Bekas model Victoria's Secret, Bridget Malcolm menyifatkan jenama pakaian dalam itu terlalu ego dalam menjaga model-model mereka.

Di platform Tik Tok, Malcolm membongkar sisi gelap industri fesyen yang pernah menjadi mimpi ngeri dalam hidupnya

Sambil menunjukkan baju dalam yang pernah dipakai dalam pertunjukan fesyen pada tahun 2016, Malcom menjelaskan dirinya yang seperti sakit ketika itu.


Dalam video tersebut, Malcolm menyatakan yang Ketua Pegawai Pemasaran, Ed Razek mengeluarkannya dari pertunjukan pada tahun 2017 kerana "badannya tidak cukup cantik."


Foto :Tik Tok


Malcolm yang memulakan karier model Victoria's Secret ketika berusia 18 tahun sebelum ini pernah menulis di blognya pada April 2018 bahawa dia pernah menjalani diet ketat iaitu 800 kalori sehari sahaja dibenarkan.

Foto : Tik Tok

Terbaharu, Malcolm mendedahkan pengalaman traumanya yang pernah disuruh menggunakan kokain dan melakukan hubungan seks untuk menurunkan berat badan. Semua ini menyebabkan dirinya mengalami kegelisahan teruk, tekanan pasca-trauma dan rasa mahu membunuh diri.

"Itu empat tahun lalu. "Hari ini saya dalam fasa pemulihan gangguan makan. Saya kuat untuk menghadapi serangan dari mereka."

Foto : gettimages


Sementara itu, Razek mengundurkan diri pada bulan Ogos 2019 setelah menghadapi serangan balas akibat kenyataannya di majalah  Vogue yang dia tidak percaya pertunjukan fesyen Victoria's Secret harus menampilkan "transeksual".

Manakala wakil Victoria Secret pula memberi maklum balas terhadap komen Malcolm degan menyatakan mereka kini mempunyai pasukan baru yang akan bertransformasi bagi mewujudkan persekitaran yang lebih inklusif.- CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 62
Komen

Previous : Lekeh Sangat Ke Kerjaya Dropship, Pilihan Zaman Kini?

Next       : Simpanan Atau Mencair - Buat Apa Dengan Duit Moratorium?

Komen Terbaru

Quote maitang 28-7-2021 10:44 PM
kurus nau kalo dah 30 A pule tu...

Lain-lain Komen

Quote sarah82 4-7-2021 12:53 PM
30A??  Serius.. Cancel la plan nak beli victoria secret lepas pkp ni.. Aku beli la senza la mcm ni. Reward utk diri sendiri
Quote harkktuih 4-7-2021 01:09 PM
ABC tu aper? Gred kualiti mcm buah durian ke?
Quote Kurex 4-7-2021 01:16 PM
Hakikat dunia modeling skrg ni. Sebab tu yg busuk kepam mcm alicia amin, yg macam alien pun jadi model & mcm ada sorang model kertu feeling supermodel walhal campak dekat oversea sana, cuma layaknya jadi tukang buat air teh. Bukan nak kata dorang tak sempurna tapi kebanyakkan designer nak mcm tu, tak bagi model perelokkan diri.. sebab tu iols suka model 90an. Lebih curvey & sihat
Quote nazzse 4-7-2021 01:28 PM
Kurex: Hakikat dunia modeling skrg ni. Sebab tu yg busuk kepam mcm alicia amin, yg macam alien pun jadi model & mcm ada sorang model kertu feeling supermod ...

Claudia schiffer, cindu crawford... Fuh lawa, tak puas tengok.
Quote nakkomenjugak 4-7-2021 02:21 PM
Bawak model 80-90-awal 2000an balik.

melakukan hubungan seks untuk menurunkan berat badan.

So iols gemok macam babi ngepet ni sebab tak cukup birah ka? *larikkkk*
Quote MarissaMiller88 4-7-2021 03:01 PM
kalau melakukan seks cepat turun berat ke? aik?
Quote Artemesiaa 4-7-2021 04:39 PM
Betul tu ramai model2 yang ada sekarang nampak tak sihat ting tong berbanding model dulu
Quote padris 4-7-2021 05:46 PM
MarissaMiller88 replied at 4-7-2021 12:01 AM
kalau melakukan seks cepat turun berat ke? aik?

Kena kerap2 kot
Haha... Dan kena selalu  "diatas" ya..
Quote gorjeous 4-7-2021 06:09 PM
Emmm  memang model  lagi kurus lg bagus katanya..
Quote Orix 4-7-2021 07:07 PM
Wonder mcm mana plak dgan model lelaki yg mcm dari CK or Abercrombie whateva the spelling etc.. diorg plak xde kena harrass ke
Quote ImpianSeroja 4-7-2021 10:33 PM
Seksa nya nk berdiet ketat bagai..what a life
Quote setori_mori 4-7-2021 11:42 PM
padris replied at 4-7-2021 05:46 PM
Kena kerap2 kot
Haha... Dan kena selalu  "diatas" ya..

Baru lah bekerja. Kan kaka
Quote raxief 5-7-2021 01:43 AM
sarah82 replied at 4-7-2021 12:53 PM
30A??  Serius.. Cancel la plan nak beli victoria secret lepas pkp ni.. Aku beli la senza la mcm ni.  ...

la senza kat JPO murah

asyik kena pow je dgn bini aku kat situ
Quote sarah82 5-7-2021 07:46 AM
raxief replied at 5-7-2021 01:43 AM
la senza kat JPO murah

asyik kena pow je dgn bini aku kat situ

Wahhh.. Aku kena pi jb la mcm tu
Quote sarah82 5-7-2021 07:49 AM
MarissaMiller88 replied at 4-7-2021 03:01 PM
kalau melakukan seks cepat turun berat ke? aik?

Boleh la kot.. Sbb iols penah baca yg setiap kali buat hbgn sex boleh burn down 150-200 kalori
Quote annehuda 5-7-2021 08:48 AM
Orix replied at 4-7-2021 07:07 PM
Wonder mcm mana plak dgan model lelaki yg mcm dari CK or Abercrombie whateva the spelling etc.. di ...

ade je tp diorg taknak cerita pun.  bln 2 hari tu kan kecoh Alexander Wang raba model lelaki.
Quote raxief 5-7-2021 11:17 AM
sarah82 replied at 5-7-2021 07:46 AM
Wahhh.. Aku kena pi jb la mcm tu

nak rentas daerah pun x dpt, lagi ko nak gi jb

beli je la kat kedai pakaian bintang


Quote raxief 5-7-2021 11:21 AM
sarah82 replied at 5-7-2021 07:49 AM
Boleh la kot.. Sbb iols penah baca yg setiap kali buat hbgn sex boleh burn down 150-200 kalori

burn kalori ni satu hal.. lagi satu hilangkan sakit kepala.. xtau nak ckp, tp mmg efektif, terus rasa lega je
Quote sarah82 5-7-2021 11:24 AM
raxief replied at 5-7-2021 11:17 AM
nak rentas daerah pun x dpt, lagi ko nak gi jb

beli je la kat kedai pakaian bintang {:1_5 ...

Muahahaha.. Aku mmg beli pakaian kat pasar tani. Murah2..aku pakai dok rumah saja.. Undies payah apa.. Lazada ada.. Mcm2 corak lagi.. Hahahaha.

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top