Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Fokus Lihat artikel

Aduh, Seram! Lelaki Ada Hobi 'Bungkus-bungkus' Isteri

Oleh: LilRose|18-6-2021 06:57 PM Komen: 33
Warga maya Indonesia digemparkan dengan penularan beberapa gambar wanita yang dibungkus dengan kain oleh suaminya sendiri.


Kredit foto: IG

Menurut TribunNews, ramai warganet yang terkejut dengan foto berkenaan memberi reaksi pelbagai terhadap hobi si suami membungkus sekujur tubuh isterinya.

Menerusi hantaran di laman sosial lelaki yang mengaku suami kepada wanita itu, dia mengakui memang dia yang membungkus isterinya.

"Yang dibungkus, isteri sendiri jadi tiada yang dirugikan," tulisnya.




Kredit foto: IG

Difahamkan, gambar itu sebenarnya hantaran lama yang dibuat pada November 2020 di Facebook. Namun, baru-baru ini gambar berkenaan ditularkan.

Seperti yang dikongsikan di Instagram @ @smart.gram, terdapat beberapa gambar menunjukkan wanita itu dalam keadaan berbungkus.



Kredit foto: IG

Tidak hanya itu, ada juga gambarnya menyarung pakaian di luar tubuhnya yang sudah berbungkus.

Bagaimanapun, kesemua gambar itu sudah dipadam dari akaun Facebook lelaki terbabit.

Mungkin lelaki itu mengalami gangguan mental parafilia iaitu ketagihan seksual terhadap sesuatu objek. Seram juga melihat gambar tu semua! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 33
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote izwan_izi 10-8-2021 09:00 AM
Ya Tuhann...Bini diye tu cuma pakai bra dgn painties je ke...sebab nmpak bayang2 bra..pastu lubang pusat tu ketara nampak sangat...

Lain-lain Komen

Quote dua_chzy 18-6-2021 07:00 PM
Fetish kau memang pelik bang.
Quote cha-cha 18-6-2021 07:15 PM
Agak seram pulak.. mesti laki dia suka rubbing rubbing tights. Well at least dia berhijab
Quote sparkly 18-6-2021 07:46 PM
Uishhh pelik lain mcm dah ni..innalillah
Quote misc 18-6-2021 07:49 PM
Bini pun bodoh ikut sekali.
Quote Mary_jane 18-6-2021 08:20 PM
Macam2 hal lah.
Quote Gomea 18-6-2021 08:26 PM
Dia bungkus bini dia pakai ape tu?
Quote jazaa100 18-6-2021 08:57 PM
misc replied at 18-6-2021 07:49 PM
Bini pun bodoh ikut sekali.

Asal berlaki.....
Quote LoveSungmin 18-6-2021 09:25 PM
Gomea replied at 18-6-2021 08:26 PM
Dia bungkus bini dia pakai ape tu?

i pun nak tau.. sarung apa tu?
Quote dani-rox 18-6-2021 09:54 PM
Gimp kink ke nyah? untunglaah bini sama2 kongsi minat
Quote LadyCarefree 18-6-2021 09:59 PM
misc: Bini pun bodoh ikut sekali.


Buat bodoh-bodoh kot? Sebab nak rumahtangga bahagia
Quote Jitu 18-6-2021 10:17 PM
sakit mental lah ni
boleh tahan jugak bini dia buncit
Quote Cieejiee 18-6-2021 10:30 PM
Weird nyerr
Quote I.K.A888990 18-6-2021 10:42 PM
seram giler kalau mlm2 nih
Quote Cece1234 18-6-2021 11:00 PM
Jitu replied at 18-6-2021 10:17 PM
sakit mental lah ni
boleh tahan jugak bini dia buncit

Kalo body cun xpe gak nak berbungkus cm gitu..
Quote hareeeesah 18-6-2021 11:35 PM
Covid-covid buat orang jadi lagi pelik ke erkk
Quote makneng 19-6-2021 12:01 AM
Fetish mannequin kut
Quote gideoncross 19-6-2021 12:08 AM

Yg pkai tlekung tu seram.
Quote ReginaGeorge 19-6-2021 01:22 AM
Ready made ke kain tuh tok, ke jahit sendiri? Jahitan nampak kemas.
Quote mawar_pink 19-6-2021 07:06 AM
xlemas plak si isteri tu kena bungkus dek suaminya....mengikut je ...

Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top