Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

'Kembali bersatu, 'Nsync tak pernah berpecah' - Joey Fatone

1-6-2021 01:33 AM|Raline| Komen: 51






ANGGOTA kumpulan 'Nsync, Joey Fatone kini bersiap sedia untuk menyatukan semula kesemua rakannya dalam kumpulan itu dan tidak menolak sekiranya mereka bakal muncul dengan album baharu.

Dalam temu bual bersama media antarabangsa, Fatone memaklumkan bahawa 'Nsync tidak pernah berpecah.

"Saya tak boleh nak bercakap bagi pihak mereka yang lain, tapi bagi saya, ia tentunya sangat menyeronokkan.

"Kenapa tidak kan? Apa yang saya boleh kongsikan, hakikatnya kami tak pernah berpecah," katanya.

Dalam temu bual sama, Fatone berkata, setiap anggota 'Nsync punya tanggungjawab masing-masing dalam kehidupan mereka.

"Semua orang membawa haluan masing-masing untuk melakukan perkara yang mereka mahu dan sekarang kami semua masih punya tanggungjawab masing-masing.

"Tapi, kalau anda nak tahu, saya rasa ia akan menjadi sesuatu yang menyeronokkan sekiranya kami semua kembali bersatu semula," katanya.



Tambahnya lagi, sekiranya mereka kembali, matlamat utama bukanlah untuk menduduki carta teratas muzik dunia.

"Apa saja yang akan berlaku? Oh, kami tak menduduki carta nombor satu. Tak apa, sebab kami dah pernah berada di situ.

"Bagi saya, ia lebih kepada membuat persembahan dan berseronok dengan saudara-saudara saya yang lain," katanya.

'Nsync dibentuk pada 1995 dan dianggotai Fatone, Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass dan Chris Kirkpatrick.

sumber:https://www.hmetro.com.my


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 51
Komen

Previous : Bandingkan Diri Dengan Tuhan, Jay Park Mohon Maaf Sebut Allah Dalam Lirik Lagu

Next       : Marc Anthony Restu Jennifer Lopez Kembali Bercinta Dengan Ben Affleck

Komen Terbaru

Quote takayama 13-6-2021 08:22 AM
bila baca komen dik dani dan nordin, kaka dok tertanya2 saper ramen rerupanya mamat tu , yg kaka taw klu ramen tu naruto aje
Btw kaka cuma rembes kt JC aje, dahlah handsome, suara pun sedap, sopan santun lg

Lain-lain Komen

Quote shernazz 31-5-2021 03:22 PM
Hai jc
Quote sharlenetexas 31-5-2021 03:27 PM
Tuanya muka heols.
Quote Cece1234 31-5-2021 03:54 PM
Tearing up my heart..
Quote fido_dido 31-5-2021 07:42 PM
terus terasa tuanya diri ini
Quote 3480 1-6-2021 02:12 AM
Lance n Justin je kot masih steady..
Lg 3 montok2 dh
Quote my_irina 1-6-2021 05:30 AM
You're all I ever wanted....
You're all I ever needed, yeah....
So tell me what to do now.....
When I want you back!!

bring back the 90s
Quote nazzse 1-6-2021 06:24 AM
Oh please comeback {:love{:iwant
Quote Tinot7 1-6-2021 07:26 AM
















Quote TomyamPuteh 1-6-2021 08:01 AM
Yg sekor tu gay kan?
Quote EjenAlisya2 1-6-2021 09:02 AM
Omai2. Suka2. JC plg merembes kan gitu.
Quote kukukatablog 1-6-2021 10:21 AM
lagu I'll Never Stop lagu underrated fav aku....
zaman sekolah rendah, dok lah nyanyi walaupon lirik ke laut....
Quote anisanim 1-6-2021 10:58 AM
Menggamit memori zaman iolss mude belia...  Harap theyolss nk buat comeback dgn lagu sedap2 ..
Quote mawar_mustika 1-6-2021 11:10 AM
i dlu kipas susah mati BSB so 'Nsync ni bo layan lh
Quote SecretLuv 1-6-2021 02:10 PM
Haha. Dulu paling minat kat JC. Handsome
Minat lagu2 boyband dulu
Quote dani-rox 3-6-2021 01:42 AM
Edited by dani-rox at 3-6-2021 01:47 AM

Ye ke nak buat reunion?? hamagaaad




btw Ramai jugak peminat boipren ai, JC dlm porem nih






Lupa lak nak tag @nordin84   
Quote nordin84 3-6-2021 06:29 PM
dani-rox replied at 3-6-2021 01:42 AM
Ye ke nak buat reunion?? hamagaaad



biar betik nak reunion? ramen da merundum ke? ekekeke
Quote nordin84 3-6-2021 06:31 PM
3480 replied at 1-6-2021 02:12 AM
Lance n Justin je kot masih steady..
Lg 3 montok2 dh

hello, jc masih bergetah lagi ea.. joey pun ok siap berjoget masa masuk masked singer
Quote nordin84 3-6-2021 06:34 PM



iols ulang2 ea.. video ni.. kesian jc.. pagi td layan live lance dan nick carter.. harapnye dorg buat tour bersama2 baru la best mcm nkotbsb
Quote dani-rox 3-6-2021 09:16 PM
nordin84 replied at 3-6-2021 06:29 PM
biar betik nak reunion? ramen da merundum ke? ekekeke

kan? last resort letteww, mesti dia yg bg green light kat Joey utk bg hint yg Nsync akan bersatu kembali

Lihat semua komen(51)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top