Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Inilah Dia Video Rasmi Perkahwinan Sultan Kelantan. Cantik Dan Menawan Sekali!

Oleh: intan|1-4-2019 03:06 PM Komen: 95
Akhirnya, buat anda yang menanti - nantikan video khas mengenai perkahwinan agak kontroversi iaitu perkahwinan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad ke - V dan isterinya, Oksana Voevodina, penantian anda kini sudah berakhir.



Sultan Muhammad ke - V telah melangsungkan perkahwinan secara tertutup dengan seorang bekas ratu cantik daripada Moscow pada November tahun lepas. Perkahwinan berunsurkan gabungan tradisi Melayu dan Rusia itu telah dilaksanakan secara gilang - gemilang  di Dewan Barkhiva Moscow. Gambar sekitar perkahwinan itu tersebar di media sosial setelah ianya dikongsi oleh pengguna instagram bernama maxkoliberdin .



Majlis yang dihadiri teman-teman serta ahli keluarga itu memperlihatkan pasangan kerabat itu menggayakan satu persalinan gaun dan baju Melayu berwarna biru muda. Dikatakan juga tetamu dihidangkan dengan pelbagai hidangan istimewa dan minuman tidak mengandungi alkohol. 

Jom kita saksikan sebuah video eksklusif mengenai perkahwinan Sultan Muhammad ke - V dan isterinya Oksana.



Video yang diiringi oleh lagu I Believe I can Fly itu ternyata meruntun hati bagi sesiapa yang melihatnya. Namun sehingga kini, masih tiada pernyataan rasmi dari pihak istana mengenai perkahwinan tersebut. Apa -apapun, rakyat Malaysia mendoakan yang terbaik untuk pasangan ini! - CARI 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
6
Lawak
4
Bosan
4
0
0
Komen: 95
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote cholic 5-4-2019 09:30 PM
selamat pengantin baru

Lain-lain Komen

Quote Babanana 1-4-2019 03:12 PM
Banyak persoalan sangat wedding ni. Tapi kalau dah jodoh, siapalah kita nak menidakkannya.
Quote RatuDunia94 1-4-2019 03:17 PM
Tu dh ada video.. masih ada yg ckp edit? Ke nk ckp CGI?
Quote sarajevo 1-4-2019 03:22 PM
I belief i can fly...
Such a grand wedding
Quote RatuDunia94 1-4-2019 03:24 PM
Tp jujurin mmg grand siot majlis deols. Kalah majlis2 anugerah kat Malaysia..
Bertuah Oks...

Quote kaoru44 1-4-2019 03:27 PM
Wow..siap ada acrobatic kat ats..
Quote beautifulorchid 1-4-2019 03:34 PM
dia kawin siap ade sarkis silap mata bagai...sebagai rakyat tersentap rasa hati..sebab takde sarkis kt sini sultan nak belanja tengok...
Quote kikuri 1-4-2019 03:35 PM
meriahnya mejelis....
Quote azwanaliori 1-4-2019 03:44 PM
RatuDunia94: Tu dh ada video.. masih ada yg ckp edit? Ke nk ckp CGI?


Superimpose takpun motion capture hahhaha
Quote Qwerty007 1-4-2019 03:51 PM
Grand chuols.. cantik & meriah.. tapi iols tengok macam circus show aje.. {:smile yerla, russian kan terer bab acrobatic ni.
Quote airmineral 1-4-2019 03:54 PM
malu...sexy
Quote mamaezah 1-4-2019 03:59 PM
lagi media mesia nak diam...takut lettew...
Quote sharlenetexas 1-4-2019 04:07 PM
RatuDunia94 replied at 1-4-2019 03:24 PM
Tp jujurin mmg grand siot majlis deols. Kalah majlis2 anugerah kat Malaysia..
Bertuah Oks...

Zuhudnya
Baru ni exgong tunjuk muka sekejap masa perasmian mesyuarat dun. Ni nak sembunyi muka pulak ke?
Quote FOTHER-MUCKER 1-4-2019 04:13 PM
My goddess selama ini saya fikir ada baca doa selamat, ngaji quran, kompang,+ ada belly dance,  tapi tak ada pun!
Quote hady_vit 1-4-2019 04:24 PM
They goes my taxes, zuhud sgt wedding exagong kita siap ada comolot lagi
Quote meisapoya 1-4-2019 06:03 PM
Grand nye wedding..
Quote eyansss 1-4-2019 06:11 PM
sarkas, silap mata, menari gelek, menyanyi,  semua la...  terbaek la wedding tok abe zuhud ni..:
Quote afidahhb 1-4-2019 06:11 PM
Berpesta mereka meraikan pengantin.
Quote @pplegreen 1-4-2019 06:26 PM
Dah macam pesta majlis kawin kt moscow. Acrobatic, sarkas bagai pergh
Quote mizziaz 1-4-2019 06:31 PM
Si pengantin pompuan geram & frust agaknye tak dapat media coverage kat official/mainstream media Malaysia.Istana Negara & Istana Kelate pun krik krik je pasal her status.
Ape lagi, balas dedam guna kuasa socmed & viral la. Ni la penangan bini kokesen ratu cantek exgong.

Lihat semua komen(95)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top