Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Suami King Coco Beri Amaran, Tidak Mahu Cari Publisiti Murahan

23-1-2019 11:33 AM|Oleh: intan| Komen: 198

Siapa tidak kenal King Coco, yang mempunyai slang dan gaya percakapan yang unik dan 'lain' daripada yang lain. Walaupun dikecam boleh dikatakan agak lama dan mendapat populariti sehingga dijemput ke kaca tv, kini King Coco rancak meneraju perniagaan miliknya di samping aktif membuat 'paid review' di laman instagramnya.

Namun, kini namanya kembali menjadi buah mulut netizen setelah isteri pertama suami beliau iaitu Capt Azrin dikatakan telah bercerai secara sah. Perkhabaran itu muncul apabila madu Izreen Azminda iaitu Intan Saleh telah memuat turun satu posting di instagram beliau.


Intan Saleh telah memberi kata kata semangat kepada Zura supaya sentiasa tabah menghadapi kehidupan baru sebagai ibu tunggal. Kapsyen Intan Saleh itu telah mengundang persoalan netizen mengenai status Zura, madu King Coco tersebut.


Capt Azrin milik King Coco sepenuhnya?

Menelusuri komen di ruangan posting tersebut, netizen telah mendedahkan bahawa Zura telah pun bercerai dengan suami King Coco sudah lama malah sudah tamat tempoh idah.






Rata- rata netizen bertindak mengecam King Coco sebagai perampas dan sebagainya. Susulan itu, Capt Azrin bertindak memuat naik status di instagramnya.



Diharap netizen mendoakan baik baik untuk kebahagiaan mereka. Mungkin ini adalah takdir untuk kisah hidup mereka. Doakan yang baik baik! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
12
Marah
14
Terkejut
17
Sedih
13
Lawak
13
Bosan
9
Komen: 198
Komen

Previous : Irwansyah Bahagia Walaupun Berdua Sahaja, Sabar Menanti Setelah 8 Tahun

Next       : Lelaki Kelas Sebelah, Drama Sampah? Katanya Ramai Netizen Benci..

Komen Terbaru

Quote jargon 3-4-2019 10:52 PM
Powerocks replied at 28-1-2019 02:57 PM
mamat ni memang dari sekolah gatal. aku tau sebab sama sekolah.

Mmg pernah jd pilot ke..komuniti pilot2 fo semua mcm xpernah kenal capt azrin ni..klau kejap je dia brkhidmat rsenya flying hours dia belom tahap brgelar capt lg kot..entahlah..

Lain-lain Komen

Quote keretapilaju 23-1-2019 11:38 AM
Tak tau nak komen apa..



Semoga bertabah je lah..
Quote hanasensei 23-1-2019 11:43 AM
Klau aku lah.. Xkoser nk bermadukan pmpuan mcm coco ni.. Kang kena pnyakit kelamin xpasal2 plak.. Dah la anak zura tu kecik2 lagi.. Lgpun suami ni pun jnis miang. Dpat coco pun asyik lepak kat club. Xlayak jd pmimpin kluarga.
Quote laksmanabentan 23-1-2019 11:44 AM
DM ler sgt... nak buruk kan isteri ker camna?
senyap2 sudah la bro... keep it to yourself
ko da lepaskan pun... anak2 ko pun masih ada tuh..
move on...
Quote mieymiey 23-1-2019 11:48 AM
Masalahnya retis ker pun si Coco ni?
Quote Shayang 23-1-2019 11:49 AM
King koko dah beranak badan sekeping tu gak ye
Quote gujiwa 23-1-2019 11:49 AM
ingatkan dari tahun lepas lagi dah cerai..
Quote MatDeghem 23-1-2019 11:53 AM
Mungkin nenek Capt azrin paksa dia ceraikan zura.... Capt azrin takmo jadi cucu durhakaa....
Quote mixed 23-1-2019 11:54 AM
vavi sgt kingkokonek #purfectlywife

Quote de_ikea 23-1-2019 11:59 AM
Be strong zura demi anak2 yg 3 org tu.

Definitely klo nk fun mmg dgn si koko lah yg purrfect wife tu. tak payah jugak nk tengok isteri selekeh2 ribut2 dgn anak 3 org. Fun lah ko kapten di dunia ni..
Quote misspuaka 23-1-2019 12:00 PM
tinggalkan bini sebab epek bohsia. eeeeuuuuuu
Quote AwanCikDania 23-1-2019 12:00 PM
MatDeghem replied at 23-1-2019 11:53 AM
Mungkin nenek Capt azrin paksa dia ceraikan zura.... Capt azrin takmo jadi cucu durhakaa....

Kahkahkahkah. Mcm pujaan hati kanda. Entah hape hape lah. Buat jelah DNA test klu betul iqy bukan anak engkau. Lol
Quote damian_lee 23-1-2019 12:02 PM
Pencarassss berleluasa

Tapi aku confuse thread ni layak ke di gosip tempatan?
Sapa retisnya?
Quote ihtisyam1 23-1-2019 12:08 PM
my ex pun mcm ni.... menjandakan isteri sendiri untuk janda lain....sempat la poligami 2 tahun
Quote tomaz 23-1-2019 12:12 PM
Mod tolong humban benang ni ke bod dia. Tenkiu
Quote Akuler 23-1-2019 12:19 PM
x yah la zura. bersyukur dia ceraikan ko. tak lalu la bermadukan coco tu. malu anak2 tengok
Quote umbut 23-1-2019 12:21 PM
Eeewwww.... ko nak enjoy3 club ngan coco ke..
Quote nuril86 23-1-2019 12:30 PM
kelakarnye xnk publisiti tp gigih suh wartawan pm tepi....
Quote myakayina 23-1-2019 12:49 PM
hidup lagi kokonex ni ek? asal muka dia nampak tua dah?
Quote cmf_blingblings 23-1-2019 12:50 PM
lelaki yg baik hanya untuk wanita yg baik

Lihat semua komen(198)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108394s Gzip On
To Top