Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Mawar Rashid Digelar Kembang Semangkuk, Raf Yaakob Bidas Netizen Kurang Ajar

30-11-2018 12:14 PM|Oleh: Nia Mohamad| Komen: 62

Suami manalah yang boleh bertahan dan berdiam diri apabila orang mengata isterinya. Baik buruk, dia tetap isteri kita. 

Terbaru, seorang pengguna lelaki di instagram meninggalkan komen yang tidak sedap dibaca di laman instagram Mawar Rashid. 

Mawar memuat naik status ucapan selamat hari jadi berserta foto terkininya. 

Sumber foto: IG Mawar Rashid
Umum mengetahui Mawar kini sedang hamil lima bulan hasil perkahwinannya dengan Raf Yaakob pada November tahun lalu. Sesiapa sahaja yang sedang hamil pasti melalui fasa berat badan naik mendadak dan ia bukanlah suatu perkara yang memalukan. 


Namun, provokasi dari pengguna instagram terbabit seolah-olah tidak menghormati Mawar. Berikutan itu, Raf Yaakob bertindak untuk membalas komen tersebut. 



Menurut Raf, beliau tetap menyintai isterinya walau bagaimana rupa sekalipun. Mawar membalas komen itu dengan gembira dan menyifatkan suaminya over-protective. 

Mari kita layan gambar-gambar mereka berdua. Memang sweet pun. 

Sumber foto: IG Mawar Rashid
Apa-apa pun, bagus juga ada suami yang over-protective daripada suami yang buat tak tahu pasal isteri, betul tak? 

Semoga selepas ini, peminat tidak lagi meninggalkan komen-komen berbaur negatif tanpa mengambil kira perasaan pemilik instagram tersebut.  -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
5
Bosan
2
Komen: 62
Komen

Previous : Syifa Melvin Makin Glamour, Dulu Instafamous Sekarang Dah Jadi Pelakon

Next       : Skrip Yang Ada Sekarang Macam Lembu Dicucuk Hidung-Aiman Hakim Ridza

Komen Terbaru

Quote chinta89 6-12-2018 09:35 AM
bg ak la dia takde la kembang sekembang2nya.

n baguslah suami dia ok je, siap bekap bini di socmed, mmg bahagialah mawar ade suami mcm ni. bukan mcm sesetengah suami, bila bini kembang sb pregnant, siap ckp depan2 bini yg bini tu kembang semangkuk lps tu jgn hrp nk bekap di socmed kalau ade org mengata.

ak x penah minat mamat n  minah poyo ni tp dlm hal ni, ak x rse wajarnya org kutuk mawar. dan tindakan raf tu membahagiakan isterinya mmg patut dipuji pun (even blkg2 x tahulah dia rse ape).

Lain-lain Komen

Quote mesmerize 30-11-2018 12:15 PM
tak de la kembang sangat pun.. ok2 aje.. dah bersalin mesti slim balik
Quote ipanimanz1 30-11-2018 12:55 PM
ape yg kmbg nyer?npk perut ja kmbg....ok la tu cmni...adatla bbdan dua
Quote famri7 30-11-2018 12:57 PM
Such a waste..
Quote mirandanicky1 30-11-2018 12:58 PM
Bodoh yg tukang komen tu pun..dah org tgh preggy kembang la.
Quote Duta lover 30-11-2018 01:07 PM
Mawar gst.  Tapi sgt memorable berbanding batch dewi seangakatan.
Quote ladyone 30-11-2018 01:22 PM
orang yg kondem tu mesti x penah tgk org ngandung,...
Quote dubidubii 30-11-2018 01:33 PM
Duta lover replied at 30-11-2018 01:07 PM
Mawar gst.  Tapi sgt memorable berbanding batch dewi seangakatan.

memorable sebab GST
sekarang kena belajar SST - jangan tak tahu dik
tapi kenapa muka dia takde seri? pelik
Quote AshkieLa 30-11-2018 02:04 PM
macam gini kembang? ingatkan mcm juma time mengandung dulu,..

apepun... perempuan especially artis ni kalau mengandung tak boleh ke bergambar tak pegang perut? bukan nya perut tu boleh jatuh tergolek golek pun kalau tak support...
buat biasa je tak buleh?
Quote rukia2 30-11-2018 02:18 PM
raf ni kje ape eh..mewah sungguh nmpknya
Quote gujiwa 30-11-2018 02:20 PM
aku ingat terlampau kurang ajor sgt la komen nye sampai maki2x ke.. rupanya itu je.. hahahahahah
Quote hasniey 30-11-2018 02:20 PM
Eh kembang?ai rase muka dia makin kurus.perasan perut je beso wlaupon bru 5 bln
Quote kodoksilver 30-11-2018 02:23 PM
hahahahahahahaha, iolsss nk gelak je tgok bdn mcm tu di kata kembang. kalau tgok badan iolsss sekarang, mesti netizen pengsan. hahaha nasib iolsss rakyat marhaen jah
Quote irsa 30-11-2018 02:26 PM
Muka sheols x Kembang tp perut sheols jah membesar
Quote whadda 30-11-2018 02:32 PM
tang mane yang kembangnye.. elok je muka cam mase sebelum mengandung
Quote VirginLady 30-11-2018 02:34 PM
AshkieLa replied at 30-11-2018 02:04 PM
macam gini kembang? ingatkan mcm juma time mengandung dulu,..

apepun... perempuan especially arti ...

pegang la...macam pegang anak tu kekdahnya..

Quote Cekgushilla 30-11-2018 02:35 PM
Rasa lama sgt dia ni nandung
Baru 5 bulan ke
Betty pulak kejap je dah 8 bulan
Btw semoga selamat melahirkan anak
Bby mmg comellll wangiiii besttt kalo yg jenih tak meragam
Quote rayray28 30-11-2018 02:37 PM
X fhm pregnant asal bergmbar je nk cangkuk perut...org mmg tau pregnant pn kan
Quote akuMNdia 30-11-2018 02:38 PM
yg komen tu tak pernah tgk pempuan ngandung ke?
Quote Joannalee 30-11-2018 02:38 PM
Persamaan abg n adik ni ialah suke merempan

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064576s Gzip On
To Top