Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kakak Ipar Rakam Detik Pengantin Baru Dirogol Bapa Mentua

18-9-2018 12:10 PM Komen: 42
Malang nasib pengantin baru apabila bapa mentua tergamak menodainya selepas meletakkan sesuatu ke dalam minuman mangsa.

Lebih menyedihkan, perbuatan bapa mentuanya itu dirakam kakak iparnya dan mengugut akan menyebarkannya jika dia melaporkannya kepada polis, lapor Mirror.


Kredit foto: Mirror

Menurut laporan, mangsa mendakwa kakak iparnya telah memasukkan sesuatu di dalam susunya yang kemudian menyebabkan dia tidak sedarkan diri.

Wanita itu, bagaimanapun nekad membuat laporan di balai polis di Ambala, India pada 12 September.

Memetik Times of India, polis menahan bapa mentua dan kakak ipar mangsa atas tuduhan menganiaya dengan memberi racun, merogol, bersubahat merancang jenayah dan melakukan jenayah seksual terhadap wanita sudah berkahwin.

"Kami sudah memulakan siasatan ke atas kes, tetapi tiada tangkapan dibuat buat masa ini," kata jurucakap polis.

Menurut media tempatan, keluarga mentua mangsa tidak berpuas hati dengan hantaran kahwin daripada pihak perempuan apabila dia berkahwin pada Februari lalu.

Lebih mengeruhkan keadaan, suami mangsa juga dilaporkan melakukan penderaan fizikal terhadapnya.

Mangsa kemudian mengadu kepada kakak iparnya yang kemudian berkomplot melakukan serangan berkenaan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
14
Marah
13
Terkejut
19
Sedih
14
Lawak
28
Bosan
21
0
0
Komen: 42
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote am2020 2-12-2018 05:20 AM
Pesal bab pelik2 spt keganasan sexsual berlaku kat india...mmg dorang giler sex ke apa

Lain-lain Komen

Quote Tukul.Besi 18-9-2018 12:14 PM
India memang mental! Stupid!
Quote insulin 18-9-2018 12:15 PM
India dan jenayah seksual terhadap wanita memang tidak dapat dipisahkan.
Quote BoLapciOus 18-9-2018 12:19 PM
Pelikla aih!!!!ko xase geli ke tgk apak ko rape adik ipar ko???so disgusting twisted mind!!kalu xsuka ceraikan jela..khatam kia hee..crikla wifey baru yg lebih kaya klu duit je yg ko pandang..benak
Quote Artemesiaa 18-9-2018 12:19 PM
Seperti yang dijangka pasti berita dari India
Quote mehmet 18-9-2018 12:41 PM
Artemesiaa replied at 18-9-2018 12:19 PM
Seperti yang dijangka pasti berita dari India

ekceli,,,aku jangkakan indon
Quote shernazz 18-9-2018 12:43 PM
Gila.lah..
Smalam iols baca.thread blogger n search pasal yang minah taiping tu..
Astaga..ada yang buat komik pasal.incest.okeh...
Mak dgn.anak.
Bapak.dgn.anak
Atok dgn cucu
Gangbang adek.beradek
N.semua dilukis pompuan.pakai.tudung
Jilaka.btoi.la...
Iols x bleh hadam sampai ada yang suka lukis sebegini rupa
Quote chicozinn 18-9-2018 12:43 PM
indon ngan india sllu ade kes camni..aduhai, kenot brain la!!
Quote Foxey 18-9-2018 12:50 PM
Kegilaan apakah ini? seriously, apa jenis perempuan yang sanggup tengok another perempuan kena rape? Please die!
Quote jofizo 18-9-2018 01:10 PM
tp ramai cikki maleis berlomba2 nk bertaj-mhal ke india....lagi bagus sorg2 kunun nk tunjuk kat donia yg aku hebat n berani.....
Quote buapakperut 18-9-2018 01:17 PM
india??? kesiannya dek macam cerita movie pulak yang manisha koirala berlakon tu perempuan ditindas terutama menantu. harapnya keluarga in law from hell tu dihukum .
Quote raxief 18-9-2018 01:22 PM
shernazz replied at 18-9-2018 12:43 PM
Gila.lah..
Smalam iols baca.thread blogger n search pasal yang minah taiping tu..
Astaga..ada yang ...

minah tepeng mane ni
Quote shernazz 18-9-2018 01:25 PM
raxief replied at 18-9-2018 01:22 PM
minah tepeng mane ni

Ada yang kena rogol dek kawan kawan bf dia kat taiping tu
Nurul nafisha.kot.nama.dia...
Quote raxief 18-9-2018 01:28 PM
shernazz replied at 18-9-2018 01:25 PM
Ada yang kena rogol dek kawan kawan bf dia kat taiping tu
Nurul nafisha.kot.nama.dia...

oh dia tu ke? kes tu dh masuk court kan
Quote umbut 18-9-2018 01:35 PM
Celaka betui.. x cukup duit hantaran aniaya org.. x pyah kahwin ler.. aku ada baca pasal prof india.. org india ni memang perangai mcm ni.. sebab tu ramai india lari keluar gi negara lain.. tapi kat negara lain pun perangai gen pembawaan susah nak ubah.. mabuk, gaduh, bagai..
Quote shernazz 18-9-2018 01:39 PM
raxief replied at 18-9-2018 01:28 PM
oh dia tu ke? kes tu dh masuk court kan

Yezza...btol tu...dh kena tangkap
Quote salmon-suki 18-9-2018 01:44 PM
What a distorted and disturbing case....kalau dah x puas hati ngn wang hntaran pmpuan tu,xyah ler kahwinkn anak jantan dayus tu ngn pmpuan tu. Bodoh betul!
Quote umbut 18-9-2018 01:51 PM
shernazz replied at 18-9-2018 12:43 PM
Gila.lah..
Smalam iols baca.thread blogger n search pasal yang minah taiping tu..
Astaga..ada yang ...

Mana nak baca?

Ni kes instafamous kena rogol tu ke?
Quote shernazz 18-9-2018 01:53 PM
umbut replied at 18-9-2018 01:51 PM
Mana nak baca?

Ni kes instafamous kena rogol tu ke?

Yezza...
Ala..depa cm.cite.gitu gitu aje..
Kat board gossip personaliti media sosial...thread.blogger
Page sexond last last gitu lah..
Quote BoongaKertas 18-9-2018 02:01 PM
ya Allah, mentalnya rakyat yindia ni

Lihat semua komen(42)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top