Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Nak Hidupkan Watak, Hannah Delisha Terpaksa Berkemban Dalam Filem

18-9-2018 11:19 AM|Oleh: Saiful | Komen: 31

Hannah Delisha sedar dirinya mungkin akan dikecam gara-gara berkemban, namun katanya dia terpaksa akur dengan kehendak watak dalam filem Langsuir.

Hannah atau nama sebenar Hannah Adlina Blackburne Birch, 21, sebelumnya telah pun berbincang dengan pengarah, Osman Ali supaya babak berkenaan tidak menyinggung sensitiviti penonton.


"Sebenarnya saya sudah berbincang dengan pengarah untuk babak berkemban semasa mandi dan ketika hampir menjadi mangsa rogol, jadi kita buat keputusan untuk menutup sedikit bahagian tubuh dengan kain," katanya kepada mStar Online.

Menurutnya lagi, dia tidak mempunyai pilihan lain selain berkemban kerana ia merupakan babak sedang mandi.



"Kalau fikirkan secara logik tak ada orang mandi pakai baju. Wanita zaman dahulu pun mandi berkemban dengan kain!," katanya kepada mStar Online.

Itu kata Hannah Delisha, kata penonton pula bagaimana agaknya? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
22
Marah
25
Terkejut
25
Sedih
26
Lawak
22
Bosan
28
0
0
Komen: 31
Komen

Previous : "Sebab Itu Anak Dara Aku Sentiasa Pakai Seluar, Juna Ada Obsesi Dengan Jasad Orang,"-Fynn Jamal

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote supikan 25-9-2018 09:26 PM
Haiyoooo sian kau dik.

Lain-lain Komen

Quote Themilo 18-9-2018 11:17 AM
dia ni comel sangat, tapi peha & pinggul besar.. semoga terus petite ya dekkk
Quote xpdckelate 18-9-2018 11:19 AM
ini pun bakal meletoppp ni,kihkih
Quote shernazz 18-9-2018 11:19 AM
Ala..ko comel dek walaupon pakai seluar nampak.poen...berkemban apa la sangat...

Iols igt mmg nama dia hannah delisha..rupanya hannah adlina..
Sama la si elvina tu...nama azlina rupanya..
Aeril zafrel...suhairil...
Sedap sedap nama samaran nya
Quote wadiunong 18-9-2018 11:48 AM

kalau dah namanya produk Osman Ali, what u expect uols, adegan berkemban itu adalah wajib ok. tak nampak celah mana berkemban tu adalah compulsory and akan mencacatkan cerita kalo takde berkemban. choii
Quote adeqbun 18-9-2018 12:01 PM
Themilo replied at 18-9-2018 11:17 AM
dia ni comel sangat, tapi peha & pinggul besar.. semoga terus petite ya dekkk {:childlik ...

ok je ..montok gitu..bosan la body keping kering..
Quote beeeee 18-9-2018 12:46 PM
haaa komahen gebus chubs dia ni okay la tuu comel hihi
Quote AbukRokok 18-9-2018 12:50 PM
xpe ko cantik abg maafkan
jgn dah la xcantik gemok itam nka juga bkemban...uweeekk kan jela
lg pun mmg norma manusia suke ke keindahe
Quote ItisDD 18-9-2018 01:09 PM
Cantik rupa paras x kan kena kecam punyalah dik
Quote insulin 18-9-2018 01:33 PM
Ye la. Orang cantik. Segala perbuatan salah dimaafkan. Cuba kalau tak cun menurut mata orang Malaya. Sampai ke tua orang masih mengata kau.
Quote dakewa 18-9-2018 02:07 PM
Putih gebus montok kau berkemban orang hokayyy je dek. Kau tak berbaju lagi deyols hokay sangat dekkk.
Quote imanjannah 18-9-2018 02:09 PM
body nya seksi, osman ali ni memang suka suruh org berkemban ye
Quote chicozinn 18-9-2018 02:10 PM
osman ali kalu buat citer xde scene2 panas ni mmg xbleh ke?nak kata citer heollss yg ade scene2 sume lakui xjugak..
Quote Managerara 18-9-2018 02:12 PM
job ni ke salina saibi tolak tu?
Quote chicozinn 18-9-2018 02:12 PM
shernazz replied at 18-9-2018 11:19 AM
Ala..ko comel dek walaupon pakai seluar nampak.poen...berkemban apa la sangat...

Iols igt mmg nam ...

nama dia sempena grup sheollss penah join dulu..wah, leh menyanyi rupanya si omey ni..xsangka..huhu

https://ms.wikipedia.org/wiki/Hannah_Delisha
Quote shernazz 18-9-2018 02:14 PM
chicozinn replied at 18-9-2018 02:12 PM
nama dia sempena grup sheollss penah join dulu..wah, leh menyanyi rupanya si omey ni..xsangka..huh ...

I see...dari kumpulan delisha rupanya...
Igtkan saja saja letak delisha nak cover nama.adlina which is bg iols.sedap nama.tu..hihi
Quote samax 18-9-2018 02:42 PM
iols ok je dia berkemban. kalau dia bogel pun lagi iols suka. body montok,putih gebu, dengan wajah comel sebegitu ditambah pula dengan perwatakan beliau yang lembut, manja & naif sememangnya mampu menggoncang jiwa para lelaki.  

berbeza dengan alicia amin bogel,takde sapa yang kisah. dengan body sekeping,gelap,muka tak lawa, perwatakan kasar dan lantang bersuara. turn off lelaki dibuatnya walau kau telanjang bulat sekalipun.
Quote pichee 18-9-2018 02:57 PM
wadiunong replied at 18-9-2018 11:48 AM
kalau dah namanya produk Osman Ali, what u expect uols, adegan berkemban itu adalah wajib ok. tak  ...

Blk dr kje pn blh kne rogol.. ( means full berpakaian).

Sje nk kemban2 ni
Quote BoLapciOus 18-9-2018 03:08 PM
Harapnye ad adegan kemban2 tu box office la cternye..klu xsia2 je
Quote belilies 18-9-2018 03:17 PM
Teringat ingat dgn sheols terlompat lompat dlm iklan huawei...

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top