Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Bergegar Zip Seluar Lelaki,"-Komen Nakal Aliff Syukri Pada Fasha Sandha

6-9-2018 05:51 PM|Oleh: Myra Rozi| Komen: 96

Fasha Sandha dari dahulu sampai sekarang memang sentiasa cantik.

Kini bertambah-tambah serinya, mungkin disebabkan sedang angau bercinta dengan Aidil Aziz.


Ramai yang memuji kecantikannya namun ramai juga yang tak habis-habis mengkritik kerana dikatakan semakin hari semakin seksi.

Bila tengok di Instagram miliknya, banyak juga komen-komen yang 'mengundang' kecaman.


Baru-baru ini Fasha ada memuat naik satu gambar dan dalam banyak-banyak komen, ada satu yang paling menarik perhatian.

Datuk Aliff Syukri pun nak juga komen dan kalau baca betul-betul memang agak nakal bunyinya.


Macam biasalah, mesti ada yang tak berpuas hati. Kata mereka, komen sebegitu hanya mencalarkan maruah Aliff dan isterinya Datin Seri Nur Shahida.

Namun setakat ini tiada apa-apa pula komen balasan dari Aliff. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
13
Marah
13
Terkejut
13
Sedih
11
Lawak
11
Bosan
9
0
0
Komen: 95
Komen

Previous : Idris Khan Tunda Lagi Nikah, Ada Masalah Dengan Tunang Ke?

Next       : "Mama Dah Pesan, Dalam Dunia Seni Artis Yang Akan Jatuhkan Artis" - Ismail Izzani

Komen Terbaru

Quote Yuan. 23-10-2018 03:40 PM
20181023yuanyuan
ralph lauren sale
colorado rockies jerseys
ralph lauren outlet
prada outlet
kate spade bags
polo ralph lauren outlet online
coach outlet
tiffany outlet
canada goose outlet
canada goose outlet
coach factory outlet
cheap jordans
kate spade handbags
nike free run
baltimore orioles jerseys
air more uptempo
new balance outlet
coach factory outlet
lebron james shoes
coach factory outlet online
adidas campus
ray ban sunglasses
moncler outlet
uggs canada
ugg boots
uggs outlet store
jordans
michael kors outlet
nike shoes
moncler
prada handbags
polo ralph lauren outlet
pandora outlet
uggs outlet
coach outlet
swarovski outlet
ugg boots
nike air max zero
ugg outlet
coach factory outlet
canada goose jackets
toronto blue jays jerseys
michael kors outlet
canada goose sale
tory burch outlet
pittsburgh pirates jerseys
tiffany and co
oakley sunglasses
nike shox
pandora jewelry
moncler outlet
canada goose outlet
canada goose jackets
pandora jewelry outlet
coach outlet store
arizona diamondbacks jerseys
nike cortez
coach outlet
coach outlet
coach canada outlet
coach outlet
ralph lauren outlet
tiffany and co
ecco shoes for men
kobe shoes
kansas city royals jerseys
pandora charms
louis vuitton handbags
ugg outlet
yeezy boost
oakley sunglasses
kate spade outlet store
air max 2018
coach canada
discount oakley sunglasses
new balance shoes
christian louboutin shoes
philipp plein outlet
jordan shoes
adidas nmd
ralph lauren uk
cheap nike air max
coach factorty outlet
underarmour shoes
pandora outlet
moncler outlet
ugg boots
coach factory outlet online
salvatore ferragamo
coach factorty outlet
longchamp handbags
kate spade outlet
kate spade handbag
ralph lauren outlet
polo outlet store
coach handbags
adidas originals
fitflops sale
adidas yeezy
canada goose outlet
kate spade
michael kors handbags
replica watches
adidas stan smith
timberland boots
ecco shoes
fitflops
longchamp handbags
mlb jerseys
canada goose outlet

Lain-lain Komen

Quote white01whale 6-9-2018 06:16 PM
Dua dua pun bodoh... biorkan ler deme...
Quote ihy 6-9-2018 06:22 PM
Xpenah minat dua2 makhluk ni.
Quote September14 6-9-2018 06:23 PM
Alif ni bila nk pupus mcm dato 2 alam yg femes dolu2 tu
Quote mawarika 6-9-2018 06:26 PM
Makin cantik fasha ni
Quote dinopower2 6-9-2018 06:28 PM
bajet2 ade nafsu la tuh
Quote kiah_mai_pulak 6-9-2018 06:28 PM
X sabar nk tunggu video jandha sundal nyanyi2 smbil mandi.. hehehe. U go sundhal
Quote she 6-9-2018 07:35 PM
Sejak kurus ni lawa pulak sheolssss tp bila tengok bidio...nmpk macam gemoks pulekkkk

Eh
Quote xtahumenahu 6-9-2018 07:49 PM
Skang sukansgt pakai baju tunjuk bahu kannn?tiru kak pam eh
Quote umbut 6-9-2018 07:53 PM
Masa fasha berlakon cerita anak halal... omg, cantik gila.... tapi dia memang cantik, adik beradik x menurun

Skrg kat ig cerita rizal nangis nak dia balik..  
Quote kaogi 6-9-2018 07:56 PM
umbut replied at 6-9-2018 07:53 PM
Masa fasha berlakon cerita anak halal... omg, cantik gila.... tapi dia memang cantik, adik beradik x ...

Kat IG sapa tu
Quote giyomi 6-9-2018 08:04 PM
jeles lar tu sebab takder yg bergegar zip tgk fondan ni, gegar pon sebab duit jew khennn...camne fondan lgbt ni leh dpt dato dgn perangai dn mlt x senonoh ni
Quote sigur/ros 6-9-2018 08:08 PM
lelaki kalau hormat perempuan takkan bagi komen gituh...

dan fasha knp nak nampakkan diri cam murahan sangat?
Quote umbut 6-9-2018 08:10 PM
Edited by umbut at 6-9-2018 08:16 PM
kaogi replied at 6-9-2018 07:56 PM
Kat IG sapa tu


Ig dia lah.. anak ngadu.. dada cry

Ig we love fasha
Quote kakasotong2 6-9-2018 08:13 PM
Sheols ni mmg suka pakai baju off shoulder. Zaman jd bini jejai pn meols ingat dia pakai baju ala2 mcm kain langsir off shoulder gitu. Ada lg kt ig jejai kalau nak tengok. Jejai xdelete lg

Utk baju seksi off shoulder sebegitu meols xpelik or x rase semakin seksi ke apa sbb sedari dlu sheols mmg suka berpakaian off shoulder  sebegitu
Quote jemahjacjon 6-9-2018 08:31 PM
Simdrom janda ke mcm mne ni?
Nora pun pas menjanda kemain bergambar seksi.
Ni dah kawin dah decent balik (kadang2 la)
Quote noreen 6-9-2018 08:35 PM
Fasha ni minat juga aku dulu...lbh2 bila kena buli ngn keluarga jejai ni...pastu bila cerai makin menjadi2 plak...ngn menarinya, ngn seksinya, ngn burukkn family jejai walhal bila dia bt mcm  xnmpk beza peel dia ngn family jejai lps tu kapel plak ngn sapa jantai tu makin over terus aku unfollow

Fasha kena slow down pastu kahwin biarlh cari yg semenggah sikit mcm fattah tu...tgk perubahan fazura tu jauh lg baik dr dulu...
Quote LadyDiddy 6-9-2018 08:42 PM
Ewww sangat komen macam tu..takde class langsung dato terlajak laris ni..buat malu je
Quote rosevelvet 6-9-2018 09:09 PM
Fasha, nabila huda n retis2 yg x boleh ditego ni agaknya kalu jadi mcm apa yg jd kt zaiton sameon baru insaf agaknya.
Quote esteryen 6-9-2018 09:11 PM
Edited by esteryen at 6-9-2018 09:14 PM
umbut replied at 6-9-2018 08:10 PM
Ig dia lah.. anak ngadu.. dada cry

Ig we love fasha


sebak pula tgk video tu.
.
haish if famili jejai tu see the videos, entah le, to me both sides pun ada salahnya but for the sake of this little famili, masing2 buanglah ego.
.
fasha pun pls la bijak sikit. dah ada kat dalam industri yg paling fake for so many zillion years, takkan la xreti bila perlu fake or bila perlu honest.
.
fasha ni mmg the only one artist yg i 50-50, kekadang minat kat dia kekadang meluat kat dia @.@
.

Lihat semua komen(96)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top