Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Paderi Dikecam Kerana Sentuh Payudara Ariana Grande Secara Langsung Di TV

3-9-2018 12:17 PM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 39

Paderi Charles H.Ellis III hari ini meminta maaf selepas tersentuh payudara penyanyi Ariana Grande ketika menjalankan sebuah upacara keagamaan pengkebumian mendiang Aretha Franklin di Detroit, Amerika Syarikat kelmarin. 


Paderi itu juga memohon maaf kerana membuat lawak mempersendakan nama keluarga Ariana.

 

Kredit Foto: NDTV.com


Ariana Grande adalah salah seorang daripada beberapa penyanyi popular yang dijemput mempersembahkan tribute kepada mendiang Aretha. 


Selesai menyanyikan lagu You Make Me feel Like A Natural Woman,  Paderi  Charles yang bertindak sebagai salah seorang pengacara majlis itu telah naik ke pentas untuk mengucapkan tahniah kepada Ariana.

 

Kredit Foto: JOE.ie


Bagaimanapun, ketika beliau memeluk Ariana, tangannya telah menyentuh sebahagian payu dara penyanyi tersebut. Ariana kelihatan terkejut dan menjadi merah padam dengan perbuatan itu. 


Kesilapan yang disiarkan secara langsung dengan jutaan penonton itu kemudiannya menjadi kemarahan netizen yang mengutuk Paderi Charles.


 

Kredit Foto: Upwakk.com


Memetik kenyataan di NDTV.com, Paderi Charles menyatakan tidak berniat untuk menyentuh payu dara wanita sembarangan. Saya tidak tahu, dan tidak sengaja. Mungkin saya terlalu gopoh katanya lagi. 


Beliau juga memohon maaf kepada komuniti Hispanik kerana mempersendakan nama Ariana Grande yang katanya mirip nama menu di restoran Taco Bell .

 

Kredit Foto: Laila's Blog

Bagaimanapun sehingga kini, Ariana belum membuat sebarang kenyataan kepada media berkenaan kejadian itu. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
6
Lawak
9
Bosan
6
Komen: 38
Komen

Previous : Anda Yang Ada Masalah Kebotakan Boleh Cuba 10 Jenis Minyak Ini!

Next       : Dipersenda Kerana Gaya Rambut Mullet Menjadi Tular, Remaja Saman Media

Komen Terbaru

Quote samasam90 8-9-2018 10:43 AM
borrow replied at 8-9-2018 02:27 AM
Ai baru tgk. Vid tu lebey jelas . Merenyam sgt chouls.

Khuenssss lagi kata tak sengaja. Nun-tizen nan bodoh pertikaikan baju ariana pula, meanwhile kekhal suci sang paderi selepas kata tak sengaja.

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 3-9-2018 12:33 PM
Tersentuh la sangat
Quote AbukRokok 3-9-2018 12:36 PM
xmalu punye paderi... muka pun stim je
Quote zulka 3-9-2018 12:38 PM
tengok muka pun dh tau, jenis muka gatal
Quote lkick2113 3-9-2018 12:39 PM
dulu masa cerita young and dangerous berapa tak ingat ada scene chicken pegang tetek pompuan tu masa bonceng naik skuter, pergh selamba je...
Quote Lorra2411 3-9-2018 12:53 PM
walhal memang nak pegang pun, tak sengaja konon.
Quote mzzenma 3-9-2018 12:56 PM
Tak sengaja my ass..pegang macam tu. Yang gang2 dia pula duk sibuk alih isu pasal dress ariana instead of the harrassment. Najis sangat perangai masing2.
Quote nisako 3-9-2018 01:07 PM
ala mmg sengaja tu....
Quote syue86 3-9-2018 02:26 PM
macam sengaja jek..puiii
Quote Foxey 3-9-2018 02:38 PM
uiihhh.... terang-terangan kot pegang tu
Quote gummygummy 3-9-2018 02:39 PM
perghh apa da punya manusia
Quote manjalara_01 3-9-2018 04:01 PM
Edited by manjalara_01 at 3-9-2018 04:02 PM

sentap Pete
Quote RatuDunia94 3-9-2018 04:37 PM
Hey paderi pon ada nafsu gak ok.. {:smile
Quote sharlenetexas 3-9-2018 04:55 PM
Boleh pakai mini dress dlm church ek?
Quote Sang_Pencinta 3-9-2018 05:00 PM
Edited by Sang_Pencinta at 3-9-2018 05:03 PM
sharlenetexas replied at 3-9-2018 04:55 PM
Boleh pakai mini dress dlm church ek?

Sebenarnya tak boleh tu. Tapi artis kan? Mana nak ikut peraturan
Sebab tu Ariana pun kena kecam geng bawang church sebab pakaiannya

I love her, I think shes a great talent (but) somebody in her camp should have told her she was at a funeral and not let that happen. I dont think she was trying to be disrespectful It was just inappropriate.


Quote Sang_Pencinta 3-9-2018 05:02 PM
sharlenetexas replied at 3-9-2018 04:55 PM
Boleh pakai mini dress dlm church ek?

Ini pakaian Ariana juga kena kecam
Quote am2020 3-9-2018 06:21 PM
Paderi pon ade nafsu gak..mana tahan nengok jer
Quote manjalara_01 3-9-2018 07:21 PM
teringat kes Joe Biden...

Quote borrow 3-9-2018 09:23 PM
vid .




Quote MadameOnion 4-9-2018 10:48 AM
lkick2113 replied at 3-9-2018 12:39 PM
dulu masa cerita young and dangerous berapa tak ingat ada scene chicken pegang tetek pompuan tu masa ...

part 4..karen mok kan?

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    1.294001s Gzip On
    To Top