Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Kekasih Dituduh Rogol Remaja Lelaki Punca Mendiang Anthony Bourdain Bunuh Diri?

25-9-2018 11:37 AM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 27

Pelakon, model dan penyanyi Asia Argento yang juga teman wanita mendiang Anthony Bourdain dituduh merogol remaja lelaki bawah umur. 

Sebelum ini, warga Itali itu yang juga aktivis gerakan anti gangguan seksual #metoo, telah menuduh penerbit ternama Harvey Weinstein merogolnya. Asia Argento bagaimanapun, menafikan tuduhan merogol remaja lelaki yang ketika itu berumur 17 tahun.


Kredit Foto: Global News

Beberapa akhbar di Amerika Syarikat mendedahkan nama remaja lelaki itu sebagai pelakon meningkat naik, Jimmy Bennett yang kini berusia 23 tahun. 

The New York Times melaporkan bahawa pada 2013, Asia Argento telah melakukan hubungan intim dengan Jimmy di sebuah bilik hotel di California. 


Kredit Foto: AFP

Asia dan Jimmy pertama kali bertemu pada tahun 2004 ketika sama-sama membintangi filem The Heart is Deceitful Above All Things, di mana Jimmy melakonkan watak anak kepada Asia berusia tujuh tahun.


Kredit Foto: Consequence of Sound

Menurut Jimmy, walaupun tahu dia di bawah umur, Asia telah memberikannya alkohol, melakukan hubungan seks oral dan kemudian mengajaknya melakukan seks. 

Jimmy kemudian melaporkan perkara itu kepada pihak polis, tetapi Asia membayarnya sebanyak ASD380,000 (RM1,539,760) untuk menarik balik laporan terebut. 

Asia Argento menafikan semua tuduhan itu dan bertegas tidak pernah melakukan hubungan dangan Jimmy. Bagaimanapun, apabila peguam Jimmy mengugut akan mendedahkan perkara itu, mendiang Anthony Bourdain telah membayar peguam Jimmy untuk mengelakkan publisiti negatif. Anthony Bourdain kemudian ditemui mati membunuh diri tidak lama kemudian.


Kredit Foto: TMZ.com

Walaupun Asia cuba menafikan perkara tersebut, TMZ telah memuat naik banyak bukti termasuk gambar-gambar intim atas katil, teks dan memo di antara mereka berdua.


Kredit Foto: TMZ.com

Persoalannya, adakah ini punca Anthony Bourdain membunuh diri? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
5
Terkejut
6
Sedih
11
Lawak
5
Bosan
2
Komen: 27
Komen

Previous : Church Of Scientology Balas Dendam, Cuba Intimidasi Leah Remini!

Next       : Gagal Ungguli Carta, Nicki Minaj Perang Besar Dengan Kylie Jenner?

Komen Terbaru

Quote ayjay 28-9-2018 11:25 PM
sofiazara replied at 28-9-2018 09:33 AM
kejadahnya chuols triggered sangat?

Sebab hang tak pasal pasal nak kaitkan dengan orangg Asia. Kita gelak peliklah dengan awak punya tuduhan. Triggered kejadah?

Lain-lain Komen

Quote Sang_Pencinta 25-9-2018 11:42 AM
Edited by Sang_Pencinta at 25-9-2018 11:44 AM

Asia Argento is a cunning h*. Sekarang dia play victim pula kata Anthony Bourdain pun cheated on her juga. Sedangkan Anthony yang bayar duit supaya Jimmy tutup mulut jaga nama dia.

https://www.usatoday.com/story/l ... -me-too/1416666002/

Asia Argento is shooting down speculation that she drove boyfriend Anthony Bourdain to commit suicide by cheating on him in her first interview since the famed chef's death nearly four months ago.  


In an emotional sit-down with DailyMailTV, published Monday, the Italian actress revealed that Bourdain "cheated on me, too," detailing their "grown-up" relationship.

"It wasn't a problem for us," Argento, 43, said. "He was a man who traveled 265 days a year. When we saw each other we took really great pleasure in each other's company. But we are not children. We are grown-ups."


She continued: "People say I murdered him. They say I killed him. ... I understand that the world needs to find a reason. I would like to find a reason, too. I don't have it."
Quote AbukRokok 25-9-2018 12:09 PM
pompuan rogol laki?
Quote chicozinn 25-9-2018 12:11 PM
bila masa anthony ni mati??
Quote Sang_Pencinta 25-9-2018 12:14 PM

Sebenarnya suka sama suka tu tapi lelaki tu masih bawah umur
Quote Sang_Pencinta 25-9-2018 12:14 PM
chicozinn replied at 25-9-2018 12:11 PM
bila masa anthony ni mati??

4 bulan lepas

Bunuh diri
Quote chicozinn 25-9-2018 12:16 PM

macam x sangka lak sbab meollss bru je lpas tgok citer parts unknown tu..nmpak sgt meolls tertinggal train..huhu
Quote chazey 25-9-2018 12:42 PM
Nama jah kokesen tapi bodoh grammar. Selayaknya dirogol. Ekceli korang kongkek haram suka sama suka kan. But karna bawah umo hadap la tuduhan rogol.
Quote myakayina 25-9-2018 12:54 PM
forbidden love gitu.. tunggulah budak tu lepas umur kot ye pun..
Quote Sang_Pencinta 25-9-2018 12:57 PM
Jimmy ni pun sama macam ular jugak

Suka sama suka pun mengugut minta duit dengan Asia Argento?


Aku kalau jadi Anthony Bourdain, aku tak bayar pampasan kpd peguam Jimmy
Quote Minami2013 25-9-2018 01:05 PM
Sang_Pencinta replied at 25-9-2018 04:57 AM
Jimmy ni pun sama macam ular jugak

Suka sama suka pun mengugut minta duit dengan Asia Argento?

Sbb sayang kot. Selama ni i pun wonder why die bunuh diri. So, make sense la kalo di sbb kan kes ni.
Quote Sang_Pencinta 25-9-2018 01:14 PM
Minami2013 replied at 25-9-2018 01:05 PM
Sbb sayang kot. Selama ni i pun wonder why die bunuh diri. So, make sense la kalo di sbb kan kes n ...

Dah bayar ASD380,000  lepas tu peguam Jimmy mengugut lagi nak minta tambah kononnya
Quote mieymiey 25-9-2018 02:31 PM
Sejenis cougar ker minah ni?
Quote borrow 25-9-2018 02:39 PM
Mendiang ni main redah ja , gi hutan banat sana. Time makan doyan dulu , ai rasa offence juga coz heols geli makan . Siap keluarkan balik.

so ntah2 ada tak sengaja sakitkan ati spirit , trus diganggu sampai depresion. #doneteorimistik

Mendiang tak pernah dpt rawatan profesional khenz , so mebi isu curang ni cukup berat sampai heols suicide.
Quote LeonaH 25-9-2018 05:11 PM
Kesian Bourdain... sampai mati dek depression dibuatnya..
Quote paz 25-9-2018 05:26 PM
Paz rasa Asia ni semak orang nyer, tak urus gitew.
Quote sofiazara 25-9-2018 06:13 PM
buat malu orang asia jer
Quote Laylamajnun123 25-9-2018 09:08 PM
Looks like consensual sex offenders
Quote belilies 25-9-2018 10:27 PM
Iols xpercayakan AA since dia terkantoi betul tdo ngan budak tu. Therefore takkan caya apa saja statement dia yg skrg ni menjurus dia tak salah. Buktinya, dia kata AB pun cheated on her guna alasan grown up relationship. Anything to save your own s khuens. Btw, iols dh tengok citer ... deceitful ... tu. Sgt xrated. Rasanya 7-8thn lalu iols tengok citer tu, sbb iols masatu ada crush kat marilyn manson. Sexxxay!
Quote rosasen 26-9-2018 08:25 AM
AA ni yang berlakon citer XXX ada vin diesel tu kan

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047646s Gzip On
To Top