Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Kantoi Curang! Kourtney Kardashian Putus Dengan Teman Lelaki Muda

4-9-2018 11:48 AM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 12

Setelah dua tahun memadu asmara, bintang realiti terkenal Kourtney Kardashian, 39 tahun dikatakan telah berpisah dengan teman lelakinya, model Younes Bendjima, 25. 

Pasangan yang mula bercinta selepas berkenalan di sebuah majlis pertunjukan fesyen ini dilihat memutuskan hubungan masing-masing di Instagram.


Kredit Foto: Harper's Bazaar

Menurut beberapa sumber majalah dan tabloid antaranya US Weekly, Page Six, TMZ, Daily Mail dan People, mereka berpisah dalam keadaan yang tegang selepas Kourtney menuduh Bendjima curang berikutan tersebarnya gambar-gambar dia berpelukan mesra dengan model cantik Jordano Ozuna dalam satu percutian di pantai Mexico. 

Umum mengetahui Jordano sebelum ini pernah berhubungan dengan Justin Bieber dan Tyga, bekas teman lelaki Kendall Jenner iaitu adik Kourtney sendiri.


Kredit Foto: KokoLife


Kredit Foto: KokoLIfe

Selepas tersebarnya gambar-gambar tersebut, Bendjima cuba menafikan hubungannya dengan Jordano. 

Memetik kenyataan di IGnya, Bendjima menerangkan bahawa itu adalah percutian beramai-ramai (12 orang) dan paparazi cuba memburuk-burukkan namanya dengan menyebarkan hanya gambar mereka berdua.


Kredit Foto: IG Younes Bendjima

Bagaimanapun, nampaknya pembelaan itu tidak diendahkan Kourtney. Adik Kim Kardashian itu kemudiannya memadam kesemua gambar berdua dengan Bendjima. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
7
Terkejut
5
Sedih
7
Lawak
6
Bosan
2
Komen: 11
Komen

Previous : Ciuman Hangat Sahkan Hubungan Cinta Chris Pratt Dan Katherine Schwarzenegger

Next       : Anak Ketagih Vaping, Tom Cruise Bingung

Komen Terbaru

Quote armin 4-9-2018 04:45 PM
Euw model ni pun pusing2 laki bekas kardashian family sume nk try. What a bitch

Lain-lain Komen

Quote umbut 4-9-2018 12:00 PM
Ingat dia nak hadap muka ko sorang
Dulu dgn scott pun byk kantol..
Quote Adeakukesah11 4-9-2018 12:45 PM
Bila masa pulak tyga tu ex kendall .. ex kylie lerr. Artikel pun main hentam sajos
Quote Sang_Pencinta 4-9-2018 01:01 PM
Adeakukesah11 replied at 4-9-2018 12:45 PM
Bila masa pulak tyga tu ex kendall .. ex kylie lerr. Artikel pun main hentam sajos

Oppsss typo tu
Quote buapakperut 4-9-2018 01:10 PM
kendall dengan tyga?
Quote BoLapciOus 4-9-2018 01:19 PM
Gurau smpai peluk gitu..kalu aku pun hangin
Quote munchkin 4-9-2018 01:57 PM
Sampai berpeluk.
Quote kisahkeaku 4-9-2018 02:06 PM
ni cite last month ke july eh.tp dorg mmg dah x kapel laa.baru ni kawan kourt up  gmbr mamat ni minum air mineral biasa je kat gym.sblm ni minum air ape eh lupa plak kat gym minum air mahal sbb kapel dgn kourt.
tu yg ramai lak sokong kourt kapel balik dgn disick.
Quote mamamia13 4-9-2018 02:07 PM
teman tapi mesra  
Quote mieymiey 4-9-2018 03:02 PM
Adik Kim Kardashian itu kemudiannya memadam kesemua gambar berdua dengan Bendjima.


Bila pula Kourtney ni adik Kim?
Quote Sazida 4-9-2018 03:29 PM
Aku pening dgn relationship2 family kardashians jenner ni. Caca marba betul carta organisasi dorang. {:nose
Quote armin 4-9-2018 04:45 PM
Euw model ni pun pusing2 laki bekas kardashian family sume nk try. What a bitch

Lihat semua komen(12)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042452s Gzip On
To Top